Bilancio Budget

Op 10 september 2019 heb ik mij aangesloten bij BilancioBudget. BilancioBudget is een landelijk opererende bewindvoerdersorganisatie voor onafhankelijke financiële hulpverlening. De aangesloten bewindvoerders en budgetbeheerders creëren financiële balans door het bevorderen van goed rentmeesterschap.

Ik bevorder goed rentmeesterschap door een goede band en samenwerking met u op te bouwen. Ik reageer op een manier die recht doet aan uw persoonlijke situatie en ga hiermee op vertrouwelijke wijze om. Ik gebruik zowel mijn vakkennis als mijn mensenkennis om u op heldere wijze inzicht te geven in de (on)mogelijkheden van uw financiële situatie en ervoor te zorgen dat u er weer grip op krijgt.

Ik woon al jaren in de regio Den Bosch en weet de weg in de omgeving als geen ander. Ik ben werkzaam in de gemeentes Bernheze, Boxtel, Den Bosch, Haaren , Heusden, Sint-Michielsgestel en Vught. Bij BilancioBudget bent u verzekerd van een persoonlijke, respectvolle en professionele behandeling. Elk persoon is uniek, elk traject is uniek, en onze aanpak is ook uniek.